• oktober 22, 2024 9:30 am

Bekendmaking nieuwe clubnaam

mrt 15, 2024

Geachte leden van BVV de Kennemers & SV Beverwijk
De fusiebegeleidingscommissie heeft na lang beraad de knoop doorgehakt.

Sporting Adrichem

wordt de naam van onze nieuwe vereniging

We willen jullie bedanken voor de vele input die we hebben gekregen. De naam Adrichem kwam het meeste terug in de voorkeur van de leden, evenals een combinatie van Kennemers en Beverwijk en alle mogelijke afgeleiden hiervan, zoals , Beverwijk- Kennemers Combinatie (B.K.C) Kennemers-Beverwijk combinatie (K.B.C) en Wijckers (meer, United).

Een van de belangrijkste uitgangspunten voor een nieuwe clubnaam was dat het recht zou moeten doen aan waar we als nieuwe vereniging voor willen staan. Wij willen ons gaan richten op de breedtesport en kijken daarmee verder dan voetbal in verschillende samenwerkingsvormen op sportpark Adrichem.

De historie van zowel BVV De Kennemers als SV Beverwijk nemen we uiteraard mee in verschillende facetten van de nog te vormen vereniging. Via verschillende werkgroepen kan er actief meegedacht worden hoe dit verder vorm te geven.

De komende weken zijn essentieel om tijdig aan alle formele verplichtingen te kunnen voldoen, zodat we komend seizoen kunnen starten als Sporting Adrichem.

Nogmaals dank voor de input.

Samen sterk verder !

De Fusiebegeleidingscommissie.