• oktober 22, 2024 9:41 am

Verslag van de gezamenlijke BALV

apr 28, 2024

Op donderdag 26 april werd er wederom een BALV gehouden in de kantine van BVV de Kennemers, samen met de leden van S.V. Beverwijk. Voorzitter van de Fusiebegeleidingscommissie, Marcel Herwegh, nam klokslag 19:40 het woord en loodste de aanwezigen door de agenda heen.

De aanwezige leden van BVV de Kennemers en S.V. Beverwijk moesten hun stem uitbrengen omtrent het nieuw te vormen bestuur en de statuten, reeds door de KNVB goedgekeurd. De ongeveer 75 aanwezige leden stemden unaniem voor, waarna het nieuwe bestuur ( met alle vrijwilligers die het dagelijkse bestuur ondersteunen ) werden gepresenteerd aan de leden.

Wederom een mooie stap voorwaarts in het fusieproces. Duidelijk werd dat er al vele stappen zijn gemaakt, maar er nog veel werk verzet moet worden. Gelukkig weet de Fusiebegeleidingscommissie zich gesteund door de vele vrijwilligers van de diverse werkgroepen, wat ook duidelijk door Marcel naar voren werd gebracht.

Ook waren er een 4 tal jubilarissen van BVV de Kennemers en één lid van Beverwijk. Helaas konden twee personen niet aanwezig zijn, maar Nick Kabalt ( in ontvangst genomen door vader Johan ) en Harold Meijer van BVV de Kennemers voor hun 25 jarig lidmaatschap. José Sanchez, van S.V. Beverwijk, ontving van voorzitter Jaap Dobma een medaille voor zijn 50 jarig lidmaatschap.

Een mooie en belangrijke avond voor beide verengingen, het aangeboden drankje van het bestuur werd in dank aangenomen en zo werd het nog een gezellige avond.

Alle aanwezigen worden bedankt voor het uitbrengen van hun stem, op en of aanmerkingen en hun aanwezigheid.

Samen sterk verder.

De Fusiebegeleidingscommissie.