• oktober 22, 2024 9:26 am

Kampioenen van het Laatste Kwartaal: Een Glorieuze Afsluiting voor de Kennemers

mei 25, 2024

Dit laatste kwartaal onder de trotse naam de Kennemers heeft onze club een schitterende afsluiting beleefd met niet één, maar twee teams die zich kampioen mogen noemen. We zijn ontzettend trots om aan te kondigen dat zowel Jongens onder de 9 Team 3 als Jongens onder de 9 Team 1 het seizoen met een kampioenschap hebben afgesloten.

Jongens onder de 9 Team 3: Onverzettelijkheid en Teamgeest

Team 3 heeft zich door het seizoen heen bewezen als een team vol doorzettingsvermogen en onwankelbare teamgeest. Met elke wedstrijd lieten deze jonge spelers zien wat het betekent om samen te werken en nooit op te geven. Hun onvermoeibare inzet en toewijding hebben hen naar de top van de ranglijst gebracht. We willen de spelers, coaches en ouders bedanken voor hun onophoudelijke steun en betrokkenheid. Dit kampioenschap is een weerspiegeling van hun harde werk en vastberadenheid.

Jongens onder de 9 Team 1: Techniek en Strategie op zijn Best

Team 1 heeft het seizoen gedomineerd met hun uitzonderlijke techniek en strategische spel. Hun indrukwekkende overwinningen en constante verbetering gedurende het seizoen hebben geleid tot een welverdiend kampioenschap. Deze jonge talenten hebben niet alleen laten zien dat ze uitstekend kunnen voetballen, maar ook dat ze begrijpen hoe belangrijk teamwork en sportiviteit zijn. Een speciale dank gaat uit naar de trainers en ouders, wier steun en begeleiding van onschatbare waarde zijn geweest.

Een Nieuw Begin: Sporting Adrichem

Terwijl we afscheid nemen van de naam de Kennemers, kijken we met enthousiasme uit naar de toekomst als Sporting Adrichem. Deze kampioenschappen markeren een mooie afsluiting van een tijdperk en vormen de perfecte overgang naar een nieuw hoofdstuk in onze clubgeschiedenis. We zijn ervan overtuigd dat met dezelfde inzet, passie en samenwerking, de successen van de Kennemers zullen voortleven in Sporting Adrichem.

Laten we deze prestaties vieren en vol vertrouwen vooruitkijken naar de spannende tijden die voor ons liggen. Gefeliciteerd aan beide teams en op naar nog meer sportieve successen onder de nieuwe naam!