• oktober 22, 2024 9:38 am

Het 45+ team neemt afscheid met een glansrijke overwinning

mei 26, 2024

Afscheid met Stijl: BVV De Kennemers 45+ Wint Laatste Thuiswedstrijd met 5-0

Op een zonnige zondagmorgen heeft het 45+ team van BVV De Kennemers zijn laatste thuiswedstrijd gespeeld en dit historische moment gevierd met een klinkende 5-0 overwinning. Het was een emotionele wedstrijd, niet alleen vanwege de prachtige score, maar ook omdat het de laatste keer was dat het team onder de naam BVV De Kennemers zou spelen.

Overgang naar Sporting Adrichem

Vanaf nu zal BVV De Kennemers samen met SV Beverwijk verdergaan onder de nieuwe naam: Sporting Adrichem. Deze verandering markeert het begin van een nieuw hoofdstuk voor de club, maar de rijke geschiedenis en de waarden van BVV De Kennemers en SV Beverwijk blijven behouden. De naam mag veranderen, maar de passie, de inzet en de gemeenschapszin blijven onveranderd.

Een Toekomst Vol Hoop en Energie

Sporting Adrichem kijkt uit naar de toekomst met enthousiasme en optimisme. De club zal zich blijven inzetten om voetbal voor iedereen toegankelijk te maken, van jong tot oud, en hoopt nog vele jaren sportieve successen te behalen. De 5-0 overwinning van het 45+ team is een prachtig symbool voor deze nieuwe start: een krachtige, positieve aftrap voor alles wat komen gaat.