• oktober 22, 2024 9:37 am

Sporting Adrichem O13 klaar voor nieuw seizoen

jul 16, 2024

De afgelopen periode is de O13 druk bezig geweest om zich zo goed als mogelijk voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Een grote stap voor de mannen om vanuit O11 direct door te stappen naar O13. Van een half veld neer een heel veld, veel meer spelregels, tegen oudere kinderen spelen, maar ook de toevoeging van 8 nieuwe spelers en nieuwe trainers Melvin en Jasper. 

In de maanden juni en juli werd er veel voor de jongens georganiseerd. Naast diverse trainingen was er tijd ingericht voor een spelregelquiz, een teambuildingsdag (voetgolf, lunch en sportquiz) en ook diverse oefenwedstrijden. 

Er werd geoefend tegen SV Zandvoort, Alliance’22 en KSV. Allemaal onbekende tegenstanders en dat maakte het ook weer leuk. Dat niet alle wedstrijden in winst werden omgezet maakte totaal niet uit, al was de overwinning tegen Alliance’22 wel goed voor het zelfvertrouwen. Ervaring op doen qua spelregels, op verschillende posities spelen en met andere kinderen in een team spelen was het allerbelangrijkste.

Het is nu tijd voor een welverdiende vakantie (rust) periode voor zowel spelers, trainers maar ook voor de ouders. Op zaterdag 24 augustus zullen zij weer gaan starten. Een mooie afsluiter van deze periode was dat de openstaande trainersvacature ook werd ingevuld. De trainersstaf wordt uitgebreid met de 26 jarige Yannick Niesten. De oud selectiespeler van o.a. Wijk aan Zee en Jong Hercules, zal naast zijn voetbalverleden ook vanwege zijn studies (CIOS en nu laatste jaar ALO) een welkome aanvulling zijn voor de groep.