• oktober 22, 2024 9:32 am

Collectors items, opbrengst naar de jeugd!

jul 28, 2024

Sporting Adrichem is natuurlijk de club waar de spelers nu vol passie gaan voetballen, waar supporters naar de teams komen kijken en door spelers/ begeleiders en vrijwilligers mooie herinneringen gemaakt gaan worden. Een mooie en goede stap vooruit, maar het verleden van beide clubs gaan wij zeker niet vergeten! 

De jeugdafdeling wil vooruit te kijken en vooral veel leuke herinneringen gaan maken met de spelers/ speelsters. Buiten de “standaard” evenementen als het Winterspektakel/ de Kinderkien en de Penaltybokaal willen wij iets extra’s gaan doen aankomend seizoen. Hier is geld voor nodig en wij willen hiervoor het verleden van De Kennemers gebruiken. Er komen enkele Collectors items te koop!
 
Vanaf heden zijn de wedstrijdshirts van De Kennemers te koop voor een klein bedrag van €7,50. 

Uiteraard verkopen wij alleen de wedstrijdshirts die nog goed zijn en alle shirts zijn gewassen. Mocht je nog voorkeur hebben voor een maat? De maten 128/ 140/ 152/ 164 en S zijn beschikbaar.

Er zijn ook nog wedstrijdbroekjes, waarbij de logo’s variëren van niet meer aanwezig/ beschadigd tot zeer goed. Deze verkopen wij voor € 2,50 en kunnen bij het ophalen van de wedstrijdshirts worden gekocht.

Ook heeft de materiaalman nog een paar (amper gebruikte) mooie tassen met het Kennemers logo erop. Handig om te gebruiken voor een lange vakantie of weekendje weg!

Er is keuze uit een sporttas met wielen en handvat (+- 70 cm lang, 50 cm breed en 40 cm hoog) en een “gewone” sporttas (+- 60 cm lang, 35 cm breed en 30 cm hoog). De tas met wielen en handvat is te koop voor € 10,= en de “gewone” sporttas is te koop voor € 7,50.

Als u interesse heeft, stuur dan een mail naar jeugdzaken@sporting-adrichem.nl en geef aan wat jij zou willen hebben. Materiaalman Muus Goedhart zal zorgdragen dat alles klaar zal staan. Eind augustus/ begin september kan alles dan op vaste momenten worden. Er geldt wel op=op, dus wees er snel bij. Betalen kan op het moment als u de spullen op haalt. Dit kan bij voorkeur cash, maar uiteraard kan dit ook via een “tikkie”.

Het is allemaal voor het goede doel!