• oktober 22, 2024 11:19 am

Up-date wedstrijdkleding

aug 26, 2024

Het gaat een zeer knappe prestatie worden van Jako en Ab Geldermans Sport, maar voor de start van de competitie (beker voor senioren even niet meegenomen) zullen alle teams van Sporting Adrichem in de nieuwe wedstrijdkleding gaan lopen. En zelfs alle tenues hebben een borstsponsor. Hulde voor de sponsorcommissie!
Uiterlijk woensdag 4 september zal de kleding per team worden afgeleverd op ons sportpark. De jeugdteams kunnen contact opnemen met Muus Goedhart om de kleding op te halen en de senioren teams (vrijdag, zaterdag en zondag teams) kunnen dit doen bij Henk Bezuijen.

Aankomende week krijgen alle spelende leden via de team-/groeperingapps een voucher doorgestuurd om de wedstrijdsokken op te halen bij Ab Geldermans Sport (Zeestraat 4 in Beverwijk).
Door de voucher te laten zien (op telefoon of uitgeprint) i.c.m. een legitimatiebewijs zal er een paar wedstrijdsokken van Sporting Adrichem worden overhandigd. De sokken moeten persoonlijk worden opgehaald, dus dit kan niet voor een heel team gedaan worden of voor iemand anders.